Гарних новин для вас я не маю. Нас вчергове «развели». Якщо ви спитаєте, хто дає такі гарантії корупціонерам та зрадникам, то я відповім



Мера Одеси звільнено у залі суду на поруки нардепа від #БПП – навіть без жодної застави й це при тому, що детективи #НАБУ обґрунтовано підозрюють його в афері на 185млн.грн.

Цілком очевидно – #Труханов лише тому повернуся до України, що отримав гарантії безпеки. Сообщает https://prefiks.win/


Саме так, як раніше їх отримали #Бондаренко, #Лукаш, #Каськів, #Злочевський, #Голубан та інші потвори. Якщо ви спитаєте, хто дає такі гарантії корупціонерам та зрадникам, то я відповім – подібні речі в Україні відбуваються виключно з протекторату президента #Порошенко.


Тож гарних новин для вас я не маю. Революція Гідності програла – влада лишилася в руках олігархів та клептократів. Нас вчергове «развели как котят». І ми маємо вибір: або жити й далі у цьому лайні, чекати ще десять років чергового «майдану», або готуватись до зміни злочинного режиму вже сьогодні.


Я не маю для вас готового сценарію. Це може бути шлях мирних, але багатотисячних акцій, може бути шлях рішучих дій, що допоможуть нам досягти наших мрій.. У будь-якому випадку ми маємо чинити спротив цим виродкам – ми маємо бути готовими до боротьби і боротися за наше право жити краще!


І ще ми маємо усвідомити – цей режим ніколи не віддасть владу просто так. Кого можно депортувати – вони депортують. Кого можно посадити – вони садять. Кого можно купити – вже давно купили. І їх методи боротьби вийшли далеко за рамки букви закону, бо баригам та злочинцям чхати на той закон.


Та всеодно усіх вони не депортують і не посадять, й не куплять вони нас і не злякають. Тож попереду на нас чекають непрості часи та важкі випробування, але іншого шляху в нас немає – немає плану «Б». Тільки нам будувати нашу державу, нашу мрію – більше нікому. Якщо це не зробимо ми, то виборювати право на гідне життя доведеться нашим дітям – усе залежить від нас.


Побачимось 18 лютого на Майдані!


Евгений Шевченко

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар