Юлію Тимошенко зустріли стоячи всі присутні на молитовному сніданку. ВІДЕО


8 лютого 2018року у Вашингтоні відбувся молитовний сніданок, на який було запрошено багато відомих політичних та громадських діячив.

Серед тих, хто приїхав на цю щорічну зустріч, була і Юлія Тимошенко, яка отримала можливість виступити від украінськоі спільноти. Сообщает http://uainfo.org/

Зала зустріла лідерку "Батьківщини" оваціями. Присутні встали під час її виходу на сцену, тим самим продемонструвавши свою повагу до Юлії Володимирівни.


Представляючи її, ведучий Молитовного Сніданку сказав: Юлія Тимошенко була прем'єр-міністром з грудня 2007 до березня 2010 року. Зараз Юлія знову на передовій українського політичного фронту і ми сьогодні маємо можливість запросити прем'єра Тимошенко до слова.


(Всі присутні встають)



Юлія Тимошенко:


Доброго дня, для мене велика честь, що під час Молитовного Сніданку я вже вдруге маю слово. Щиро дякую за це.


Зараз я хотіла б щоб ми поговорили про якість лідерства, про відповідальність лідерства.


Як на мою думку, існує два типи лідерства: лідерство, яке домінує, яке демонструє гординю, самовпевненість - це перший тип такого лідерства.


Світ знає безліч лідерів з такими властивостями. Серед них були біль-менш, при житті. Але після відходу від влади, або коли покидали цей світ, про них або забували, на них не зважали, а іноді ставалося щось значно трагічніше - вони входили дуже погано в історію своїх країн


Серед групи таких лідерів було чимало авторитетних авторитарних лідерів і навіть тиранів. Моя країна знає таких і ми цих пір розплвчуємось за лідерство таких безвідповідальних людей. Україна двічі піднімалася на революцію щоб позбавитись такого негативного лідерства.


Але існує і другий тип лідерства, абсолютно протилежний - це відповідальне служіння людям, це особистий духовний приклад, це самовіддана праця для людей і це безмежна любов. Таке лідерстве теж існує.


Який з цих двох типів лідерства є сильнішим? Який може реально міняти світ? Міняти якість життя людей?


Давайте просто згадаємо мати Терезу. Вона не засмічувала ефір своїми рекламними роликами, не користувалася послугами PR-компаній, але її знали і любили в кожному куточку планети...

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар