Ковзанки продали.»Сокіл» згноїли. Гори є — трас для сноубордистів і лижників немає. Трамплін у Ворохті заріс мохом. Пане Міністр, а Італія зимова країна?



Євген Будерацький
Трошки солі й болю…
Сьогодні в Південній Кореї відкрилась Олімпіада. Для кожного спортсмена нести прапор своєї країни на відкритті — справжня гордість.

Коли виходила наша збірна на чолі з незламною Оленою Підгрушною було справді дуже емоційно. Сообщает http://ukr-biz.net.ua/


Але…


Вона була не єдиною українкою, яка несла прапор. Ще двоє українців були удостоєні цієї честі. Щоправда, не своєю державою, а іншими — Алла Цупер несла прапор Білорусі, а Олексій Биченко — Ізраїлю.


Всі, напевно, могли б назвати їх не патріотами і так далі, але давайте подивимось правді в очі.


Алла Цупер з Рівного змінила громадянство ще 1998 року, після того як в Україні їй чітко сказали — фристайл тут нікому нафіг не потрібен. А Білорусі, виявляється, був потрібен, і в 33 роки вона принесла сусідам золото.


Биченко виїхав трохи за інших обставин, і ніколи не говорив поганих слів про Україну. Але в Ізраїлі він — зірка, а в нас і ковзанок для фігуристів адекватних майже нема.


І коли міністр спорту намагається розповісти, що «ми не зимова країна», в мене виникає тільки одне питання.


Ми погодою свою безпомічність і далі будемо виправдовувати? Чи нарешті визнаємо, що в цій країні просто просрали спорт, який розвивається не завдяки державі, а всупереч.


Ковзанки продали. «Сокіл» згноїли. Гори є — трас для професійних сноубордистів і гріських лижників нема. Трамплін у Ворохті заріс мохом.


Так, вболіваємо за біатлон. А всіх, хто не витримав і поїхав, просто назвемо «запроданцями».


Слава Україні!


Незважаючи ні на що і ні на кого, тримаємо кулаки за наших!


    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар