БЕЗНАДІЯ! Сьогодні просто змішали з багном українську державу. Показали, що її просто НЕМАЄ! Та навіть у Білорусі або Молдові таке уявити в принципі неможливо



Петро Олещук
Ви знаєте, повна безнадія.
Почитав коментарі про депортацію Саакашвілі.

Питання ж не в ньому. Не в його політичній силі.
І до нього, і до сили в мене є конкретні претензії, але мова зараз не про це. Сообщает http://ukr-biz.net.ua


Мова про те, що сьогодні просто змішали з багном українську державу. Показали, що її просто немає. Бо будь-яка держава має дотримуватися власних норм та процедур, інакше у ній просто немає смислу.


Саакашвілі організував державний переворот — його треба за це судити. Все, крапка. Не організовував — виправдати. Коли ж розпочинають процес, і посеред «змовника» просто депортують — навіть не екстрадіюють, а просто депортують, то це означає, що держава страждає на гостру шизофренію.


І найголовніше — ніхто із «прихильників президента» не поставив просте питання: «Що це за х…ня? Де суд над кремлівською агентурою?» Їм просто по-ба-ра-ба-ну!


«Викинули Міхо — ги-ги, тепер все буде чудово».
Що чудово? Вам показали, що законом можна вертіти як завгодно, без найменшого бажання робити вигляд, що є якесь право.


Надали громадянство за «пришвидшеною процедурою», потім так само «позбавили», перекрили рух залізничного транспорту, порушили справу про «державний переворот», а потім депортували головного фігуранта як простого нелегала.


Це держава? Десь ще таке можливо? Та навіть у Білорусі або Молдові таке уявити в принципі неможливо.


І от під це «ги-ги» знищуються залишки державності.


Я ж кажу, ви можете погано ставитися до Саакашвілі. І я навіть розумію, чому.


Але ж мова не про нього?


Мова про те, що нас виставили нацією правових дикунів, що плюють на власні норми та принципи заради дрібної політичної вигоди. Виставили, до речі, перед тими ж поляками. Очевидно, аби підтвердити у тамтешніх правих думки про власну «расову вищість».

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар