Кошмарити по-новому: «наїзди», «відкати», кришування, все це справа рук і Мельника — «Ми — єдіная команда патріотов налоговой міліціі!»



Дмитро Гнап:
Сьогодні на прес-конференції президент Порошенко урочисто заявив, що українським підприємцям стане легше жити.

Бо, їх припинять «кошмарити» правоохоронці. Сообщает http://20seconds.net.ua/

«На пушечний вистрєл більше не підійдуть до бізнесу!» — сказав президент. Пояснивши що тепер всіма перевірками бізнесу займатиметься тільки Національне Бюро Фінансової Безпеки (НБФБ).


За словами Порошенка, глава комітету з податкової політики ВР Ніна Южаніна (в минулому — його бухгалтерка) вже підготувала законопроект про це Бюро.


Кхм… Знаєте, хто готував цей законопроект разом з Южаніною? Подивіться на фото. Це Вадим Мельник. Останні багато років працював в податковій міліції. Донедавна очолював Головне слідче управління ДФС. Тобто, все погане, що ви чули про українську податкову міліцію: «наїзди», «відкати», кришування, все це справа рук і Мельника в тому числі. Власне, варто тільки глянути на його електронну декларацію. Скромна зарплата. І нескромний спосіб життя. Чотири квартири. Земельні ділянки. Порш Каєйн. 2,5 мільйони гривень подарунка від брата. Ну, і звісно, салон краси для дружини.


Класика українського силовика, який по роботі має контролювати бізнес. Сьогодні Вадік — експерт з фінансової безпеки. Скоро, може, керуватиме і самим Бюро Фінансової Безпеки. «Ми — єдіная команда патріотов налоговой міліціі!» — написав Вадік у Facebook три тижні тому. Короче, дочекайтесь. Це називається : «кошмарити по-новому».

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар