На вежі ДАП знову майорітиме український прапор. Україна відбудує Донецький аеропорт, - Порошенко




Україна згадує героїв, котрі 242 доби тримали оборону на крихітному клаптику української землі проти кращих підрозділів російської армії.




На території Міністерства оборони України пройшла церемонія, присвячена пам'яті загиблих захисників Донецького аеропорту, за участю Порошенка, керівництва Міноборони і Генштабу ЗСУ, сімей загиблих військових, повідомляють Патріоти України. Президент зазначив, що в січні 2015 року в ході запеклого протистояння в ДАП не витримали стіни, але українські воїни вистояли.
Україна відбудує зруйнований в ході бойових дій Донецький аеропорт впевнений президент України. Таку заяву голова держави зробив через свій Twitter.


"Відбудуємо аеропорт Донецька, і на його високій диспетчерській вежі завжди майорітиме український прапор, який "кіборги" піднімали знову і знову під кулями і снарядами. Аеропорт стане краще і сучаснішим", - заявив Порошенко.

Україна відбудує Донецький аеропорт, - Порошенко


Голова держави також висловив надію, що одного разу на звільненому Донбасі пам'ять "кіборгів" будуть почитати на злітній смузі Донецького аеропорту.


"Захисники Донецького аеропорту заклали основу для нашої перемоги ... І дай Бог, щоб одного разу на мирному і звільненому Донбасі всі ми з вами зібралися на злітній смузі Донецького аеропорту. Біля його терміналів, біля вежі ... І щоб хоча б на секунду уявили і пропустили через себе те, через що пройшли наші воїни-кіборги", - додав Порошенко.




    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар