На черзі Коломойський! Зеленський розгромив олігархів!





Президент України Володимир Зеленський заявив, що українським олігархам потрібно готуватися до роботи у «новому форматі». Як приклад він навів Пінчука і Ахметова, на черзі – Коломойський.
Про це Зеленський розповів у інтерв’ю «Відверто з президентом» для телеканалів.

“ЦЕ НОРМАЛЬНИЙ ФОРМАТ РОБОТИ З ОЛІГАРХАМИ. ВОНИ ПОВИННІ БАГАТО ГРОШЕЙ, ЯКІ ВОНИ РІЗНИМИ ШЛЯХАМИ ЗАРОБИЛИ, І НА ЯКИХ НЕМАЄ КРИМІНАЛУ (БО ЯКЩО Є КРИМІНАЛ, ТО БУДЕМО САДЖАТИ), ІНВЕСТУВАТИ І ВКЛАДАТИ В УКРАЇНУ. І БУДУТЬ НОВІ ПРАВИЛА, ВСІ ПОВИННІ ПЛАТИТИ ПОДАТКИ. І ВОНИ ЗНАЮТЬ, ЩО МИ ЇМ НЕ ДАМО БУТИ МОНОПОЛІСТАМИ. ВІД ЧОГОСЬ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДМОВЛЯТИСЯ ЇМ, ВОНИ ВСІ ВЖЕ ПРО ЦЕ ЗНАЮТЬ”, — ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ, ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ.
Так, Зеленський розповів про свою зустріч із Рінатом Ахметовим, під час якої тому було повідомлено про скасування формули «Роттердам +», і що на кожного олігарха «буде велике фінансове навантаження».
“Ахметов купив 200 «швидких» для дитячих лікарень. І будемо йому презентувати інвестиційний документ, щоб він вкладав (хоча він про це ще не знає) великі гроші в медицину, і вкладав в інфраструктуру Донбасу”, — Володимир Зеленський, Президент України.
Що стосується Віктора Пінчука, то за словами Зеленського, він «забезпечить уже зараз» квартирами 24 сім’ї полонених моряків, і далі опікуватиметься проблемами соціальної допомоги всіх військовослужбовців. Також Ігор Коломойський буде вкладати «дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він про це ще не знає».
Також, Президент України Володимир Зеленський заявив, що в українській політиці взагалі нікому не можна довіряти.
Про це він розповів в інтерв’ю, яке було опубліковане на Youtube-каналі Зе!Президент.
“Я ДУМАВ, ЩО НІКОМУ НЕ МОЖНА ВІРИТИ. А ВІДБУЛОСЯ ТАК, ЩО БІЛЬШЕ, НІЖ НІКОМУ. ТОБТО ЗОВСІМ НЕМАЄ ЛЮДЕЙ, ЯКИМ МОЖНА ДОВІРЯТИ. КРІМ НАШОГО ВУЗЬКОГО КОЛА. ВСІ БРЕШУТЬ. ВСІ БЕРУТЬ ХАБАРІ. ВСІ КРАДУТЬ. І ПРИ ЦЬОМУ З ПОСМІШКОЮ НА ОБЛИЧЧІ. ТОБТО ЦИНІЗМ ВИЩОГО РІВНЯ”, – ЗАЯВИВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ.
За його словами, сам він хоче зробити щось, аби гідно увійти в історію і щоб його та його команду поважали люди.
“ХОЧЕТЬСЯ ЗРОБИТИ ЩОСЬ, ХОЧЕТЬСЯ ЧЕСНО УВІЙТИ В ІСТОРІЮ. Я Б ХОТІВ, ЩОБ НАША КОМАНДА УВІЙШЛА В ІСТОРІЮ, Я ХОТІВ, ЩОБ ВСІ НАС ПОВАЖАЛИ, БО НЕМАЄ ЖОДНОЇ КОМАНДИ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ВСІ 30 РОКІВ, КОТРИХ ЛЮДИ, ЯКБИ ВПІЗНАВАЛИ НА ВУЛИЦЯХ, РАДІЛИ І ДУЖЕ ПОВАЖАЛИ. ТАКОГО ЩЕ ПРИКЛАДУ НЕ БУЛО. ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ, ЩОБ МИ БУЛИ ПЕРШИМИ”, – ЗАЗНАЧИВ ПРЕЗИДЕНТ. 
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар