Нам проблем не треба! Подивіться, що сьогодні зробили всі учасники хору..






Після скандального номера «Студії Квартал 95» всі говорять про Кошового, про Зеленському, про Коломойського, про «кварталівці», врешті-решт, але ніхто не говорить про учасників хору імені Верьовки, яких силою ніхто не змушував брати участь в концерті

. Від них, напевно, теж з’явилася реакція, просто ЗМІ про це не написали. Як передає replyua.net , про це у своєму блозі пише блогер Сергій Марченко.


За його словами, після гучного скандалу, поставивши під сумнів репутацію колективу, всі учасники хору імені Верьовки висловили недовіру керівництву і, в знак протесту, подали заяви на звільнення.

Про це ніхто нічого не чув, тому, швидше за все, другий варіант – після гучного скандалу, поставивши під сумнів репутацію колективу, деякі учасники хору імені Верьовки висловили недовіру керівництву і, в знак протесту подали заяви на звільнення. Але про це теж немає ніякої інформації.

Сергій Марченко пише, тому найбільше реалістичним здається третій варіант – після гучного скандалу, поставивши під сумнів репутацію колективу, учасники хору імені Верьовки подякували керівництву за халтуру і просили ще

. Це все, що потрібно знати про наших українських артистів, які, звичайно ж, ні в чому не винні. Читайте також – не приходячи до тями помер хор імені Верьовки .
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар