Чоловік надіслав дружині фото з питанням “Можна, я заберу його додому?”






Нерідко подружжю доводиться довго вмовляти свою другу половинку на щось, вести цілу інформаційну вiйну з маневрами, тому що думки не в усьому сходяться. Але наша редакція знає і прямо протилежний приклад, яким і хоче поділитися з вами. Джерело

Якийсь чоловік помітив на парковці щось дивне, а через кілька хвилин його дружина отримала фотографію зі смартфона з одним-єдиним запитанням. І вона зізналася, що просто не змогла відповісти по іншому.


Мама-кішка зникла в невідомому напрямку і на галасливій, брудній дорозі шукати її сенсу не було. Кошеня теж виглядало непрезентабельно, тому чоловік вирішив підстрахуватися і прямо запитав дружину.

Він написав мені “Можу я принести його додому?” І я подивилася на цю нещасну мордочку і зрозуміла, що не можу відповісти «Ні»


Відмита і нагодована мордочка одразу перетворилася з нещасної в сонну і щасливу


Візит до ветеринара показав, що це кішечка 4-5 тижнів від народження. Їй дуже пощастило не одержати серйозних трaвм, тому залишалося тільки зробити курс щeплень і купити лоток, плюс іграшки.


Нового члeнa сім’ї назвали Аксель і вона швидко здружилася зі старим котом і собакою. Аксель пам’ятає добро і намагається бути затишною, чуйною і велелюбною!


Завжди перевіряйте, хто міг причаїтися під колесом! І не проходьте повз тих, кому потрібна ваша допомога!

Джерело
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар