От і прийшов кінець: У Медведчука раптом виникли великі проблеми в Україні






У одіозного Віктора Медведчука великі проблеми в Україні: в його партії “Опозиційна платформа за Життя” намітився розкол на самій верхівці.

Тепер в партії утворилося відразу дві групи впливу: Медведчук і Вадим Рабинович проти Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка. Також повідомляється, що партія потрапила под великий пресінг. СБУ, ГПУ, НАБУ, ГБР повідкривали купу справ проти депутатів.


Прихильники проросійських сил дуже побоювалися, що розкол трапиться незабаром після виборів в Раду по одному списку. Політики намагаються знайти точки дотику, але ніяк не можуть прийти до спільного знаменника, пише Діалог.UA.

Ситуація загострюється ще й тим, що по Медведчуку та його депутатах працюють головні слідчі органи України включаючи СБУ, ГПУ, НАБУ, ГБР, НАЗК. У повідомленні зазначено, що розкол йде по багатьом факторам. “Наш інсайд від 9 жовтня підтверджує видання Вєсті, яке зараз опублікувало велику статтю на цю тему. Видання пише, що в ОПЗЖ намітився розкол. Дві групи Льовочкін-Бойко і Медведчук-Рабинович не можуть поки домовитися. Розкол йде по багатьом факторам. Також наше джерело доповнює, що СБУ, ГПУ, НАБУ, ГБР, НАЗК працюють по оточенню Медведчука і партії ОПЗЖ. Багато вже побігли в Офіс Президента і до Коломойського домовлятися. Зараз вже відомо, що багато відкрито кримінальних справ, також є кримінальна справа на нардепа Вадима Столара”, – зазначено у повідомленні.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар