Український генерал відповів на погрози Кремля про “втрату” деяких областей



Український генерал відповів на погрози Кремля про “втрату” деяких областей

Йдеться про нову спробу Кремля втрутитися у внутрішні справи України


Днями у Державній думі Росії заявили про можливість «втрати» нових територій України, нібито через націоналізм та утиски, колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко відповів на погрози.

Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Обозреватель.
“Це можна розглядати як загрозу, щоб українська сторона була більш поступливою на переговорах 9 грудня”, – зазначив Романенко.
Крім того, генерал висловив впевненість, що йдеться про нову спробу Кремля втрутитися у внутрішні справи України. Проте Україна здатна їм протистояти, – запевнив він.
“Володін вважає, що Україна буде миритися з тим, що області будуть кудись відходити? Ні, звичайно. Якщо це буде відбуватися, це буде посилення війни”, – підкреслив Романенко.
Колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ наголосив, що на відміну від 2014 року, коли Росія практично без опору окупувала Крим, “цього разу ми підготовлені набагато краще, ми нарощуємо свій військовий потенціал”.
Нагадаємо, раніше заступник директора українського інституту дослідження екстремізму Богдан Петренко висловив думку, що президент РФ Володимир Путін закінчить війну на Донбасі лише за умови, якщо Україна визнає анексований Крим російським.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар