Замах на Соболєва: з’явилися важливі подробиці про підозрюваних



Замах на Соболєва: з’явилися важливі подробиці про підозрюваних

Запобіжний захід двом затриманим має обрати Шевченківський районний суд Києва


Затриманим за замах на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, під час якого загинув його трирічний син, оголосили про підозру.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на прес-служба поліції Києва.
Підозрюваним загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
“Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого пунктами 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.
Слідство триватиме.
Замах на Соболєва: з’явилися важливі подробиці про підозрюваних
Пізніше ASPI із посиланням на інформоване джерело написало, що запобіжний захід двом затриманим має обрати Шевченківський районний суд Києва у середу, 4 грудня.
За його словами, сторона звинувачення проситиме суд обрати для затриманих безальтернативний запобіжний захід – арешт, зважаючи на тяжкість вчиненого ними злочину.
Нагадаємо, колишній депутат Ігор Мосійчук показав фото другого підозрюваного, який брав участь у розстрілі автомобіля депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, а також вбивстві його 3-річного сина Олександра.
Нагадаємо також, незважаючи на те, що правоохоронці назвали виконавцями замаху на Соболєва, а також вбивства його 3-річного сина Олександра, представників «Правого сектора», в самій організації цю інформацію заперечують.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар