ЕКСТРЕННА НОВИНА !!! Савченко зробила СЕНСАЦІЙНУ заяву


Народний депутат України Надія Савченко заявила, що знає причини та наслідки загострення бойових дій на Світлодарській дузі.

Про це передає “112 Україна“. Сообщает perelaznews.blogspot.com

“Я знаю всі причини і наслідки, бачу, чим це може закінчитися. Але тут є поняття державної таємниці, і, щоб не створювати паніку серед населення, я не буду це озвучувати. Я вже казала: чим більше буде протестних настроїв усередині країни, тим більше будуть розпалювати війну на сході, щоб відвернути людей туди”, – сказала Савченко.

При цьому вона не змогла повідомити, як довго триватиме режим припинення вогню на Донбасі.
“Я не можу передбачити, як довго протримається перемир’я. Люди дуже втомлені, злі, бо всі показують: “Ворог там, ворог в Росії, давайте воювати”. Давайте. Але що робити, коли ворог у тебе в тилу? Тобі не привезуть патрони, їжу, одяг. Як тоді воювати? Просто вмирати?” – додала нардеп.




Як повідомляв “Обозреватель”, в районі Світлодарської дуги 18 грудня відбувся бій між українськими військовими та терористами “ДНР”, обидві сторони зазнали втрат.
АТО на Востоке.

Как сообщается, после длительной огневой подготовки с применением крупнокалиберной артиллерии и минометов, террористы пытались выбить украинские передовые подразделения с занятых позиций. Для этого противник значительными силами попробовал осуществить обходной маневр опорных пунктов ВСУ.
Однако его намерения были вовремя разгаданы, начался бой, во время которого планы оккупантов были сорваны.
В ходе двухчасового боя наши подразделения умелыми действиями нанесли боевикам поражение. По подтвержденным данным разведки, потери противника составили около 20 человек убитыми и до 30 раненых.
По последним данным, погибло шестеро украинских военных, 23 – раненых, из них четверо – в тяжелом состоянии. Всем пострадавшим предоставленная медицинская помощь.
А там временем…:
Боєць АТО розповів, що саме відбувається на Світлодарській дузі.

Головний його меседж – щоб починати будь-який наступ, треба мати достатню підтримку артилерії та наказ йти визволяти українську землю до російського кордону.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар