МОЛОДЦЫ!!! Как ветераны добровольческих батальонов сегодня ночью воспитывали титушек.


Сьогодні вночі розгортались криваві події на Харківському ринку, де ветерани добровольчих батальйонів вийшли на захист постраждалих активістів і підприємців, яких напередодні вранці побили тітушки.

Прибувши на місце подій, активісти отримали інформацію, що у сусідньому з ринком кафе знаходяться 4 особи, впізнані як тітушки з ранкового побиття. Сообщает http://30seconds.com.ua

А також на автомийці, що знаходиться на території ринку, на другому поверсі переховуються від 20 до 40 тітушок. Також була присутня поліція, з якою було досягнуто домовленості про спільні дії по охороні правопорядку.

Приблизно о 22:30 ветерани взяли штурмом приміщення, де забарикадувалась група тітушок. «Заробітчани» наткнулися на народний гнів, та з переляку хотіли стрибати з вікна другого поверху. Та колишні військові, знаючи свою справу, організовано вивели на вулицю всіх тітушок до останнього. Хлопці виявились уродженцями Дніпропетровської області. У двох з них знайдено кошти у розмірі близько 30 тисяч гривень, які мали роздати за «роботу». Кошти були передані місцевим підприємцям на лікування постраждалим підчас ранкових сутичок.
Після проведення обшуку і дізнань, молодики були передані співробітникам поліції. Близько п’ятьом «гостям» столиці була надана медична допомога. Також, з подачі місцевих активістів, поліція затримала осіб із кафе, яких забрали до відділку для встановлення осіб. Група мала всі ознаки участі у ранкових сутичках на Харківському ринку. Вони мали ушкодження кінцівок, а один був навіть із рзбитою головою. Загалом до поліції ветеранами і активістами було передано близько 40 тітушок. «Заробітчани» клялись на камери, що більше на такі заробітки не поїдуть.

Що ж, сподіватимемось, що сьогоднішні події стануть свого роду уроком для всіх, хто хоче «на халяву» побачити Київ і заробити легкі гроші у такий спосіб.
Ми не дамо перетворювати наше місто у мегаполіс на крові і не дозволимо нищити майно українців!
Слава Україні!»
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар