Замітали сліди 100-мільйонної застави: Саакашвілі про пожежу в офісі тестя Насірова

Під час підготовки підозри голові Державної фіскальної служби (ДФС) України Роману Насірову Національним антикорупційним бюро (НАБУ) у приміщенні "Альтіс-Холдинг", директором якої є тесть Насірова Олександр Глімбовський, сталася пожежа, яка знищила документи.
Про це заявив екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
"3 лютого, в той же день, коли НАБУ передало на підпис Назару Холодницькому підозру Насірову, у приміщенні "Альтіс-Холдинг", директором якої є тесть Насірова, раптово сталася пожежа, яка знищила багато документів. Ні в кого не було сумнівів, що банда, членом якої нарівні з Насіровим є його тесть, почала замітати сліди!" – заявив він.
Саакашвілі зазначив, що доказом його слів є рішення суду з єдиного реєстру, в якому йдеться, що в приміщенні "Альтіс-Холдингу" була не просто пожежа, а підпал.
"Досудовим розслідуванням встановлено, що 03.02.2017 приблизно о 04.50 невстановлені досудовим розслідуванням особи, перебуваючи за адресою: місто Київ, пр. Лобановського, 44, – діючи умисно, протиправно, шляхом підпалу пошкодили майно корпорації "Альтіс-Холдинг", а саме – здійснили підпал офісного приміщення №101 за вищевказаною адресою", – йдеться в рішенні суду.
"Тесть Насірова не просто причетний до його корупційних схем, а є його головним спільником і повинен сидіти з ним в одній камері! Ми передали НАБУ матеріали щодо спільної злочинної діяльності Насірова та Глімбовського й очікуємо його швидкої посадки!" – підкреслив Саакашвілі.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар