У Росії розповіли, як Путін «вмиє руки» після війни на Донбасі

Російський політолог Дмитро Орєшкін висловив свою думку, що президент Російської Федерації Володимир Путін вже знайшов вихід з ситуації яка нині склалась на Сході України.
Про це Орєшкін повідомив у статті для українського видання. Новину передає «Преса України».
За словами політолога, президент Росії буде запевняти, що не мав планів створити «Новороссії», що це вибір самих жителів Донбасу, яких він всього лиш підтримав у прагненні до незалежності.
«У Путіна є непоганий варіант виходу. Він ніби буде говорити, що ніколи і не хотів ніякої «Новоросії», що він захистив російських людей, які хотіли підвищити свій статус незалежності, а тепер ось будь ласка - у вас є новий юридичний статус у складі України, як у Придністров'я»,- пояснив Орєшкін.
Політолог зазначив, що «ДНР» і «ЛНР», швидше за все, чекає доля Придністров’я. Росія не має планів вкладати значні суми у розвиток «республік», тому окупований Донбас так само чекає «катастрофа».
«Адже Придністров'ї теж офіційно числиться у складі Молдови. У той же час, це суверенна невизнана територія, яка живе за рахунок підтримки Росії, в розмірах приблизно 100 млн доларів на рік. Не так вже й багато, але й не зовсім мало. Їм, звичайно ж, не вистачає, але хто ж їм більше дасть? Тому там катастрофа»,- підсумував Орєшкін.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар