РФ починає розплачуватись за «кримнаш» - Ейдман

Народ не просто стомився від переможних реляцій Кремля, а вже почав розчаровуватись у посткримському політичному курсі. Про це все свідчить зниження рівня довіри до президента РФ, адже після кримських урочистостей вдалось зафіксувати, що падіння показників відбулось відразу на 10 процентних пунктів у порівнянні з березнем попереднього року.
Відповідну інформацію надав російський опозиціонер Ігор Ейдман, новину повідомляє «Преса України».
«Приєднання Криму було для Путіна одночасно і реалізацією якоїсь «історичної місії», і особистим PR-проектом, і спробою почати політику реваншу за поразку в холодній війні. З усього задуманого вдався лише PR-проект, причому і він виявився ефективним тільки на нетривалий час», - пояснив ситуацію Ейдман.
Він додав, що влада у посткримський період вирішила, що настав час покращити свої економічні провали за допомогою військового тріумфу. Але через протидію Заходу та брак своїх власних ресурсів жодних шансів для цього  не лишилось. З такої ситуації і з’явились «метання Кремля від активізації війни до перемир’я в Донбасі і Сирії».
Опозиціонер додав, що приєднання Криму до РФ – це зеніт могутності режиму Путіна, адже після цього розпочалась серйозна криза.
«Загравшись у протистояння з головними світовими силами, Кремль нарвався на санкції, вліз у непосильні витрати і втратив економічну стабільність. Все це стало першим покаранням за «кримський злочин» – грубе порушення міжнародного права і власних договірних зобов’язань. Є всі підстави вважати, що російська влада ще тільки починає платити за кримськими рахунками», - підсумував він.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар