Захарченко проведе он-лайн конференцію з жителями Харкова



Самопроголошений голова так званої «ДНР» Олександр Захарченко вирішив поспілкуватися з жителями Харкова. Для цього він організовує он-лайн прес-конференцію. Зі слів ватажка бойовиків, це єдиний спосіб поговорити з людьми, які живуть на українській території. Більше того, Захарченко назвав українців друзями і соратниками.
Новину передає «Преса України» з посиланням на сепаратистські ЗМІ.
Пряма лінія з харків'янами буде включена 20 квітня. Захарченко заявив, що он-лайн конференція забезпечить спілкування з українцями, яке перекрила київська влада.  
«Упродовж тривалого часу на мій сайт надходила велика кількість звернень пересічних жителів України. Питання вимагають відповідей. Особливо з Харкова. Адже це наші сусіди, там живуть наші родичі, друзі, соратники. 20 квітня буде прямий і відкрита розмова», - сказав Захарченко.
Також бойовик зазначив, що Харків стане першим містом, де почнеться опір київській «хунті».
«Для мене опір київській хунті почався саме в Харкові. Туди я поїхав одразу після антимайдану в Києві. І мені боляче згадувати про те, що саме з Харківської області до нас прийшли перші колони українських карателів. Всі ми пам'ятаємо, що саме в Харкові визвольний рух було наймасовішим. І саме на це місто обрушилися найжорстокіші репресії хунти», - заявив Олександр Захарченко.

    Blogger Comment

1 коментарі:

  1. Ага, бреши побільше! Путін тоді наслав кацапні з Білгорода для масовки і ті влаштували там "бєспрєдєл" по-кацапськи, доки їх на чолі з сепаратистом Кернесом не вгамували.

    ВідповістиВидалити