“ПОДАРУНОК” ГРОЙСМАНУ? ВЕРХОВНУ РАДУ ПООБІЦЯЛИ ПІДІРВАТИ, – ПОЛІЦІЯ



У поліцію надійшов дзвінок з повідомленням про замінування будівлі Верховної Ради. Правоохоронні органи проводять комплекс заходів з перевірки будівлі і навколишньої території. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
“Зателефонувавши по спецлінії” 102 “, чоловік повідомив, що Верховна Рада замінована, вибух буде о 17.00. До парламентської будівлі на вулицю Грушевського виїхали фахівці вибухо-технічної служби, кінологи, слідчо-оперативна група Печерського управління поліції”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що в даний час вирішується питання про занесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці здійснюють заходи щодо розшуку особи, яка повідомила про вибухівку. В даний час встановлено, що дзвінок надійшов з Донецького регіону.
У ЗМІ раніше повідомлялося, що 12 квітня в поліцію вже надходив дзвінок з повідомленням про замінування будівлі Верховної Ради. Правоохоронними органами розшукується зловмисник.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар