Путін розповів, чому Росія не працює з Україною як раніше (ВІДЕО)

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Росія спокійно працювала б з Україною у тому випадку, якби чинна київська влада добилася свого положення демократичним шляхом.Повідомляє : http://uapress.info/uk/


Відповідну заяву він зробив у ході Петербурзького міжнародного економічного форуму у п’ятницю, 17 червня. Новину передає «Преса України».

Говорячи про «вкрай складну» внутрішньополітичну ситуацію в Україні, Путін вкотре зазначив, що чинна влада у Києві прийшла у результаті «державного перевороту». За його словами, ті політики, які зараз перебувають при владі, не повинні були підтримувати переворот, адже, скоріш за все, вони б прийшли до влади демократичним шляхом за допомогою виборів.

«Ну і все, ми працювали б з ними так само, як працювали з владою, яка була до президента Януковича. Ні, треба було обов'язково довести до держперевороту з жертвами, викликати криваві події, громадянську війну, налякати російськомовне населення на південному сході України і в Криму», - сказав президент РФ.

    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар