Дyбiнcькuй не стримався і “нaкuнyвcя” на Клuчкa, відео пoтpaпuлo в мeрeжy!






Віталій Кличко зробив заяву, що він піде на дострокові вибори

Народний депутат, член фракції «Слуга народу» у Верховній Раді України, журналіст Олександр Дубінський розмістив на своєму ютуб-каналі DubinskyPro відео з підсумками 12 вересня, в якому розповів про «Повалення дурня», тобто, про те, що Віталій Кличко зібрався йти на вибори, якщо вони відбудуться.
«Кличко піде на дострокові вибори, якщо вони відбудуться. Я думаю, ну с ** а, а хто тебе питає? Ти вже так всіх за ** ал, Віталь, що з тобою вже ніхто в принципі не хоче розмовляти. Крім твого оточення, яке розповідає тобі про те, що є якась соціологія, по якій ти маєш якісь шанси, що щось там виграти. У тебе ніяких шансів немає. Зніми свій боксерський шолом, вийди на вулицю і подивися, як живуть люди … Ти зрозумієш, що шансів у тебе немає », – почав Дубинський про Вiталiя Кличка.

Він додав, що в якійсь мірі це добре, що Кличко не розуміє, що у нього немає шансів.
«Повалення дурня повинно бути остаточним для людини, який про ** ал свою спортивну кар’єру і поміняв її на корупційні потоки, при чому навіть не на корупційні потоки, а на якийсь маленький відкат від крадіїв, яке тебе оточило і продовжує кружляти. Я маю на увазі, Столар, Кушніри, ось ці всі хлопці, які заробляють на Києві величезні бабки », – зазначив нардеп.
«Втомилися від дурнів», – уклав Дубинський, додавши, щоб такі, як Кличко, після його скинення більше до Києва не лізли.
Нагадаємо, що поки чинний мер Києва Віталій Кличко вирішив оголосити війну «Слугу народу» і президенту Володимиру Зеленському в боротьбі за крісло. Відповідний пост Віталій Кличко розмістив у своєму Facebook. Так, він повідомив, що ініціює консультації з главами фракцій щодо дострокового припинення повноважень Київської міської ради VIII скликання.
За словами Кличка, сьогодні Київрада не змогла зібрати кворум, оскільки на засідання не прийшло необхідну кількість депутатів. Мер Києва заявив, що нібито «хтось працює з депутатами», щоб дестабілізувати роботу влади.
Більш того, Віталій Кличко вирішив загрожувати депутатам за «договорняки і маніпуляції», звинувачуючи їх в підриві довіри перед киянами.
    Blogger Comment

0 коментарі:

Дописати коментар